afbreken met precisie.

Wij klaren de klus met precisie

Tekst hier.

Afbraakwerken Max.

Afbraakwerken Max klaart de klus met precisie. En dat doen wij ook. Het bedrijf kon een grondige online opfrissing gebruiken. Het werd snel duidelijk dat er een nieuwe website nodig was, wat niet toevallig één van onze specialiteiten is.

design.

opvallend-design-afbraakwerken-max

verhuizing van domeinnaam.

De huidige website had uiteraard al een domeinnaam, maar ook dat had onze klant graag aangepast gezien. Die zorgen hebben we weggenomen door de aanpassing op ons te nemen.

Contacteer ons als je ook graag een vernieuwde website incl. domeinnaam wenst.

website in een nieuw jasje.

Onze opdracht? Een complete make-over van de huidige website. De vernieuwde site moet de info duidelijker en overzichtelijker structureren. Het moet ook aanzetten om contact op te nemen of een afspraak te maken!

Bij een bedrijf zoals Afbraakwerken Max is het heel belangrijk dat de diensten meteen goed opvallen. Mensen zoeken niet graag naar informatie. Het moet snel in het oog springen zonder dat je er te veel tijd mee verliest.

Een tweede belangrijk punt bij het bedrijf zijn de afgelopen projecten. Zo kunnen bezoekers meteen zien wat voor werk Afbraakwerken Max doet. De website moet vertrouwen uitstralen en expertise, om zo nieuwe en potentiele klanten te overtuigen.

opbouw website.

Grote banners op de landingspagina zorgen meteen voor een gewenste eerste indruk. Bezoekers zien vanaf het eerste contactpunt dat het gaat over afbraakwerken.

Verder zorgen die opvallende foto’s voor een duidelijke dynamiek: de website krijgt het karakter van een professioneel afbraakbedrijf.

De website straalt meer vertrouwen en professionaliteit uit met testimonials van tevreden klanten.

zelf een mooie website hebben?

neem contact met ons op!

aangeboden diensten van dit project.

zelf een mooie website hebben?

neem contact met ons op!

loading...