afbreken met precisie.

Wij klaren de klus met precisie

Tekst hier.

afbraakwerken max.

Afbraakwerken Max klaart de klus met precisie. Visualstar doet dat ook! Het hele bedrijf kon een grondige online opfrissing gebruiken. En om dat voor elkaar te krijgen kwamen ze naar ons. Het werd snel duidelijk dat er nieuwe website nodig was, wat niet toevallig een van onze specialiteiten is.

design.

opvallend-design-afbraakwerken-max

verhuizing van domeinnaam.

De huidige website had uiteraard al een eigen domeinnaam. Maar ook dat had onze klant graag aangepast. Deze zorgen hebben we helemaal weggenomen door dit zelf op te nemen en aan te passen.

Heb je ook graag een vernieuwde website met nieuwe domeinnaam?
Contacteer ons!

website in een nieuw jasje.

Onze opdracht? Een complete make-over van de huidige website. De vernieuwde site moet de info duidelijker en overzichtelijker structureren. Het moet ook aanzetten om contact op te nemen of een afspraak te maken!
Bij een bedrijf zoals Afbraakwerken Max is het heel belangrijk dat de diensten meteen goed opvallen. Mensen zoeken niet graag naar informatie. Het moet snel in het oog springen zonder dat je er te veel tijd mee verliest.
Een tweede belangrijk punt bij het bedrijf zijn de afgelopen projecten. Zo kunnen bezoekers meteen zien wat voor werk Afbraakwerken Max doet. De site moet vertrouwen uitstralen en expertise, om zo nieuwe en potentiele klanten te overtuigen.

opbouw website.

Grote banners bovenaan zorgen meteen voor een eerste indruk. Bezoekers zien vanaf het eerste contactpunt dat het gaat over afbraakwerken.
Verder zorgen deze grote, opvallende foto’s voor een duidelijke dynamiek: de site krijgt het karakter van een professioneel afbraakbedrijf.
De website krijgt meteen wat extra geloofwaardigheid en straalt meer vertrouwen en professionaliteit uit met wat testimonials van tevreden klanten;

zelf een mooie website hebben?

aangeboden diensten van dit project.

© 2020 visualstar — Brandco BVBA
loading...