Grijp de aandacht
vanaf het eerste contact!

je krijgt geen nieuwe kans op een eerste indruk.

Opvallen tussen de vele concurrenten, daar draait het om! In slechts enkele seconden vindt een mogelijke klant alle informatie die hij nodig heeft om bedrijven of merken met elkaar te vergelijken. Mensen hebben ook steeds minder tijd, dus die eerste indruk kan veel bepalen. De juiste kleuren, het ideale lettertype, … Kortom, haal nieuwe klanten binnen met de juiste branding en een passend design.

wat kunnen wij doen voor jou?

  • Jouw logo ontwerpen
  • Een complete huisstijl creëeren
  • Jouw social media kanalen op elkaar afstemmen
  • Jouw logo animeren
  • Campagne materiaal creëeren

hoe gaan we te werk?

stap 1
kennismakingsgesprek.
Tijdens deze stap overlopen we samen de richting die je graag met ons wil uitgaan op basis van jouw doelstellingen en de identiteit van jouw bedrijf. Onze taak is jouw ideëen visueel tot leven te brengen. Met onze expertise, verschaffen wij jou het beste advies.
stap 2
mock-up.
Na het eerste gesprek, is het aan ons om alvast een eerste aanzet te doen. We tonen je graag enkele uitgewerkte mock-ups tijdens een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek noteren wij al jouw feedback zodat wij ons creatief team kunnen sturen in de richting dat jij uitwil.
stap 3
design.
Nu we samen de richting hebben bepaald die jij wil uitgaan, kan ons team starten met de uitwerking. Dit kan gaan van een complete visuele make-over van jouw merk, website of het ontwerpen van jouw marketing campagne via diverse kanalen.
stap 4
correctie ronden.
In een creatief proces bouwt Visualstar steeds ruimte in voor flexibiliteit. Ons doel is om jou te begeleiden en ervoor te zorgen dat we samen de juiste keuzes maken om jouw doelstellingen te bereiken. Ons team vindt het uitermate belangrijk om jou te betrekken in dit proces.
stap 5
implementatie.
Tijd om jouw verhaal naar buiten te brengen! Let's do it.

onze focus.

termen en uitleg.

Branding, het is een woord dat we nu al veel gebruikt hebben. Maar wat betekent het juist? En waarom is dit nu zo belangrijk voor jouw bedrijf? We leggen het even voor je uit!

tools die wij gebruiken.

klaar om jouw uitdaging met ons te delen?

neem contact met ons op!