de weg naar de beste saloncondities.

Het autosalon is elk jaar weer een evenement om naar uit te kijken. En voor de editie van 2020 kregen we de kans om mee te werken aan een unieke campagne van Auto Natie groep, acm autogroep, Garage Rietje, Thuy, Clissen en verschillende andere concessies in de regio Antwerpen-Mechelen.

Onze opdracht?
Een overzichtelijke website bouwen en een maximum aan boekingen binnenhalen voor testritten en offerteaanvragen. De campagne voor het autosalon 2020 had een speciaal design  nodig. Wil je de website zelf ontdekken? Ga naar dewegnaar.be!
Website dewegnaar.be

online campagne.

Ons team zorgde voor een grootschalige reclamecampagne om met als doel: zoveel mogelijk verkeer naar de website te leiden. Via sociale media en het zoek-en displaynetwerk van Google zorgden we voor heel wat traffic. Een groot aantal bezoekers deden via de contactpagina’s een aanvraag voor hun persoonlijke testrit, offerte of meer informatie. Talrijke verkoopsprocessen in de concessies kenden hun oorsprong op dewegnaar.be.
visualstar-campagne-autosalon-carousel

social media.

Om de campagne voor het autosalon kracht bij te zetten zorgde ons team voor een Facebook en Instagram takeover.
Talrijke tijdlijnen en stories hebben er aan moeten geloven. Onze berichten werden alom verspreid zodat iedereen op de hoogte was van de superdeals die werden aangeprijsd op dewegnaar.be.
Verschillende bezoekers vonden ook hun weg naar de desbetreffende contactpagina om hun testrit en/of offerte aanvraag te doen voor hun favoriet model van de merken: Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Commercial Vehicles.
visualstar-campagne-autosalon-mockup-reclame

direct mailing

Een catchy email ontwerpen? Ons team is up for the task. We creëerden een email met verschillende opvallende call-to-actions en geanimeerde elementen die om aandacht vragen. Net omdat de mailing tijdens de kerstperiode werd uitgestuurd maakten we de animatie extra Kerstig met behulp van sneeuwvlokken.
visualstar-campagne-autosalon-directmailing
dewegnaar.be online marketing animatie

zelf een sterke campagne opzetten?

aangeboden diensten van dit project.

> branding & design

> online marketing

> video & animatie

> webdesign

© 2020 visualstar — Brandco BVBA
loading...