de weg naar de beste saloncondities.

Het autosalon is elk jaar weer een evenement om naar uit te kijken. En voor de editie van 2020 kregen we de kans om mee te werken aan een unieke campagne van Auto Natie groep, acm Autogroep, Garage Rietje, Thuy, Clissen en verschillende andere concessies in de regio Antwerpen-Mechelen. Onze opdracht? Een overzichtelijke website bouwen en een maximum aan boekingen binnenhalen voor testritten en offerteaanvragen. De campagne voor het autosalon 2020 had een speciaal design nodig. Op dewegnaar.be kun je de website zelf ontdekken.
Website dewegnaar.be

grootschalige reclamecampagne.

Ons team zorgde voor een grootschalige reclamecampagne met als doel: zoveel mogelijk websiteverkeer genereren. Via sociale media en het zoek-en displaynetwerk van Google zorgden we voor behoorlijk wat website traffic. Een groot aantal bezoekers deden via de contactpagina’s een aanvraag voor hun persoonlijke testrit, offerte of meer informatie. Talrijke verkoopsprocessen in de concessies kenden hun oorsprong op dewegnaar.be
visualstar-campagne-autosalon-carousel

een social media takeover.

Om de campagne voor het autosalon kracht bij te zetten zorgde ons team voor een Facebook en Instagram takeover.

Tijdlijnen en stories hebben er aan moeten geloven. Onze berichten werden alom verspreid, zodat iedereen op de hoogte was van de superdeals die werden aangeprijsd op dewegnaar.be

Verschillende bezoekers vonden ook hun weg naar de desbetreffende contactpagina om hun testrit en/of offerte aan te vragen voor hun favoriete model van de merken: Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Commercial Vehicles.

catchy direct mailing.

Een catchy email ontwerpen? Ons team is up for the task. We creëerden een mailing met opvallende call-to-actions en geanimeerde elementen. We animeerden ook kerstvlokken om het extra kerstig te maken.
visualstar-campagne-autosalon-directmailing
dewegnaar.be online marketing animatie

zelf een mooie website hebben?

neem contact met ons op!

aangeboden diensten van dit project.

zelf een mooie website hebben?

neem contact met ons op!

loading...