bewegende beelden
aan de kust.

Visualstar is aangesteld als vertrouwde partner voor Koksijde. Dit om de animatie te verzorgen voor alle posters rond de evenementen die de gemeente organiseert. Ons werk schittert dan ook op het display netwerk van JC DECAUX en is te bewonderen op verschillende schermen langs de Belgische kust. De gemeente Koksijde is dus dé place to be om de bewegende beelden van Visualstar te zien!

design

gemeente
koksijde.

Wie denkt aan de kust, denkt meteen aan de overheerlijke visgerechten met verse garnaaltjes. Wanneer de Gemeente Koksijde dan ook de 70ste editie organiseert voor het grote Garnaalfeest, is het zeker tijd voor enkele opvallende en bewegende beelden die de aandacht trekken. Wij zijn bij Visualstar trots dat we deel mochten uitmaken van zo’n tof project!
Gemeente-Koksijde-Carrousel

een digitale identiteit
voor de badstad.

De gemeente Koksijde beschikte nog niet over een geanimeerd logo. Visualstar stelde dit proactief voor. Het bewegende logo wordt vanaf heden gebruikt in alle geanimeerde posters. En daar zijn wij trots op!

de smaak te pakken?

Heb je na het bewonderen van onze animaties ook zin gekregen in vernieuwing? Let us know! Wij veranderen jouw statische poster in een bewegend beeld. Iets wat vele mensen sneller en langer zal laten kijken naar jouw boodschap. Of kan jouw bedrijfslogo wat meer animatie gebruiken? Onze designers regelen het graag voor je!

Wij regelen jouw animatie.

aangeboden diensten van dit project

> branding & design

> video & animatie

> online marketing

loading...