op avontuur in de wereld

reizen op maat

Bij jobstop kan je rekenen op doorgedreven specialisatie met organisatie van diverse typen reizen. Op deze overzichtelijke website ontdek je in een oogwenk het ideale vrijwilligersproject, of de diverse werkreizen waarin zij zich specialiseren.

jobstop reizen

Een nieuwe overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, dat was onze opdracht! En laat het web-design en -ontwikkeling nu net iets zijn waar Visualstar in uitblinkt!

een website

het overzicht bewaren

De website biedt een enorm groot gamma aan aangepaste persoonlijke reizen aan. Het overzichtelijk houden was een uitdaging. Door het gebruik van een landkaart creëerden we meteen een eerste aanknopingspunt voor de reiziger.

snel en efficiënt inschrijven

Onmiddellijk tot actie overgaan, snel en efficënt op reis gaan. Bij de homepage kan je meteen aanduiden waar jouw droomreis rond draait. Met enkele simpele kliks is je reis geboekt.

Een bron aan inspiratie

Bij de pagina ‘ervaringen’ zie je wat jouw voorgangers al hebben meegemaakt. Je vindt er tal van getuigenissen en bovendien een hele reeks foto’s. Kortom, onvergetelijke verhalen vol avontuur. Laat je inspireren en ontdek jouw nieuwe droombestemming op jobstop.be.

zelf een mooie website hebben?

aangeboden diensten van dit project.

© 2020 visualstar — Brandco BVBA
loading...