Online Marketing

Online Marketing

Geef je business een boost

Verhoog de zichtbaarheid & vindbaarheid van je merk

Veel mensen zijn elke dag bijna continu op een of andere manier verbonden met het internet. Het spreekt voor zich dat - om relevant te blijven - je als bedrijf sterk moet inzetten op je online aanwezigheid. Is je merk opgebouwd rond een sterk en uniek verhaal? Mooi. Nu komt het erop aan om dit verhaal op het juiste moment bij de juiste mensen te krijgen. Een goede online marketingstrategie maakt hier het verschil.

VisualStar is dé partner bij uitstek om je strategie op te bouwen, uit te voeren & te onderhouden.

SEO (Search Engine Optimisation)

search engine optimisation gif

Hoe lang is het geleden dat je naar de tweede pagina in Google doorklikte? Juist ja. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines, komt die bovenaan de organische resultaten - zonder ervoor te betalen.

Search ads

search engine ads gif

Bovenaan elke zoekopdracht reserveert Google plaats voor advertenties. Met een goede strategie zijn deze Search ads een uitstekende manier om mensen naar je website te leiden en aan te zetten tot bepaalde acties.

Display & remarketing

display ads gif

Behalve tekst kan een advertentie ook afbeeldingen of andere media bevatten. Door te adverteren op het Google Display Network bereik je meer dan 90% van al het internetgebruik wereldwijd!

Shopping ads

shopping ads gif

Meer dan 50% van online shoppers zoekt online naar een product vooraleer tot een aankoop over te gaan. Met Shopping ads kan je producten verkopen, rechtstreeks vanuit de zoekresultaten in Google!

Mobile & App ads

mobile ads gif

Sinds 2014 zijn er meer mobiele toestellen dan mensen op de aarde. Aangepaste advertenties voor mobile zijn dan ook een no-brainer. Bovendien kan je via Google makkelijk je eigen app adverteren.

Sociale Media

social media gif

Ook als bedrijf kan je voordeel halen uit sociale media: connecteer met bestaande klanten of bereik er nieuwe, organiseer een event of wedstrijd, doe een live-stream van je nieuwe productlancering, …

We zijn partner en dat betekent expertise

Door je online marketing uit te besteden, bespaar je niet enkel heel wat tijd. Door de jaren heen heeft VisualStar immers een aanzienlijke expertise opgebouwd voor verschillende klanten in verschillende industrieën. Zo kunnen we vol zelfvertrouwen een hoge kwaliteit en ROI garanderen.

Bovendien is VisualStar een Certified Google Partner. Dit wil zeggen dat we aan een aantal strenge eisen voldoen en onze expertise moeten blijven aantonen.

We blijven altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en we kunnen regelmatig kortingen of advertentietegoed aanbieden.€ 75* gratis!
Stap nu in en ontvang regelmatig gratis ad-budget!
*Actie geld zolang de voorraad strekt. Regelmatig nieuwe voordelen beschikbaar.
 

Misvattingen over online advertising

Meer betalen = hoger in de resultaten? Zo simpel is het gelukkig niet. Dit zou betekenen dat grote bedrijven - met grotere budgetten - altijd bovenaan de zoekresultaten staan. Waarom zou je dan zelfs nog moeite doen?

Bij het bepalen van de positie van advertenties houdt Google rekening met allerlei factoren. Zeker, geld heeft er mee te maken, maar minstens even belangrijk is de kwaliteit van je advertentie, de relevantie van je keywords, en de webpagina waar bezoekers terechtkomen na een klik.

Het kan dus best zijn dat een concurrent veel meer betaalt voor een advertentie, maar dat jij toch bovenaan staat.

TIP! Lees het volledige artikel en andere misvattingen over SEA op onze blog!

Een gesprek kan nooit kwaad. Interesse?

Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op. Of contacteer ons telefonisch.