Scarves & Stuff
by Solange.

Scarves & Stuff schakelde Visualstar in om zijn gloednieuwe merk te lanceren. Een project dat Visualstar met veel plezier aannam. Ontdek hieronder meer.

leesbaar design.

Een overzichtelijke website zorgt voor doelgerichtere acties en verhoogt de kans op conversie. Het design bepaalt mee hoe mensen zich voelen bij het zien van jouw website, wat hun koopgedrag zal beïnvloeden.

overzichtelijk design.

Onze designers leverden een ontwerp op dat voor iedereen makkelijk te gebruiken is. Dit uiteraard volledig geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel.

webshop enabled.

Wij bouwen websites volledig op maat van de noden van uw business!
Functionele webshops horen daar ook bij.

passie voor breiwerk.

Scarves & Stuff is opgericht door Solange, een jongedame met een passie voor breiwerk. Wat begon als enkele ontwerpen voor vrienden en familie, draaide uit tot haar eigen zaak. Ze wil haar passie delen via haar nieuwe website.
Al haar ontwerpen zijn handgemaakt, want voor minder dan een uitstekende kwaliteit gaat ze niet. Haar liefde voor het breien kreeg ze over van haar mama en oma, haar twee grote voorbeelden. En net zoals zij haar passie doorkreeg, wil ze de blijdschap dat ze krijgt van haar ontwerpen delen via een strakke en gebruiksvriendelijke webshop. En daar zorgde Visualstar voor!

meer cases.

Visualstar omringt zich met gedreven partners, wat leidt tot gedreven cases. Ze zorgen er elk met hun passie en ambitie voor dat wij samen tot een mooi resultaat komen.​

zelf een mooie website hebben?

neem contact met ons op!

aangeboden diensten van dit project.

zelf een mooie website hebben?

neem contact met ons op!

Let's build beautiful websites together

visit

Antwerpen

Prins Boudewijnlaan 79
2610 Antwerpen

BTW BE0697597472

talk

+32 03 808 18 70
contact@visualstar.be

get social

© 2020