breng jouw communicatie tot leven!

vertel je verhaal op een dynamische manier

Video en animatie geeft jouw communicatiestrategie een extra dimensie. Video vertelt meer en bovendien is het erg karaktervol. Je kan zoveel meer emotie en klemtonen leggen om je boodschap te verspreiden. Verder blijkt uit onderzoek in de Digital Out-of-Home (DOOH) dat bewegende beelden onmiddellijk de aandacht van mensen aantrekken. Bewegende beelden kunnen vandaag ingezet worden op verschillende kanalen. Denk maar aan sociale media, YouTube, Google display ads, presentaties, interne communicatie, tv, bioscoop en e-mailings. Klaar om jouw stilstaande beelden tot leven te wekken?
Video-animatie-visual-camera

onze focus.

jouw unieke stijl

duidelijke boodschap

juiste doelgroep

productie tot eindproduct

voor alle kanalen

hoe gaan we te werk?

stap 1
verkennend gesprek.
Onze taak is jouw idee zo visueel mogelijk maken. We beginnen daarom met een eerste gesprek waar we samen bespreken wat jouw doelstellingen zijn en hoe we dit best kunnen aanpakken. Onze designers hebben al heel wat ervaring met video en animatie. Hun advies kan je dus meteen al wat extra inzichten geven!
stap 2
schrijven van een script.
We leggen samen een storyboard vast.
Er wordt een script geschreven op basis van jouw doelstellingen en je corporate huisstijl.
stap 3
eerste visuele aanzet.
Klaar om jouw doelstellingen te realiseren? Dan starten wij met de implementatie van jouw project. Onze werkwijze is transparant. Tijdens de implementatie houden we je om geregelde tijdstippen op de hoogte van de strategische keuzes die we maken en de stappen die we ondernemen om van jouw project een succes te maken. We doen dit via tussentijdse conference-calls.
stap 4
implementatie van het concept
Na het eerste gesprek, is het aan ons om alvast een eerste aanzet te doen. We tonen je enkele uitgewerkte voorstellen. Dan is het aan jou om ons feedback te geven zodat het alleen maar beter kan worden en exact zoals jij het wil! Open en transparante communicatie is voor Visualstar belangrijk, want wij willen al onze klanten tevreden weer naar huis sturen.

tools die wij gebruiken.

premiere-pro-icon

Adobe Premiere Pro

after-effects-icon

Adobe After Effects

video-animatie-photoshop-icon

Adobe Photoshop

video-animatie-illustrator-icon

Adobe Illustrator

termen en uitleg.

Video en animatie, wat verstaan we er precies onder en waarom is het zo belangrijk? Hieronder lees je 3 belangrijke FAQ’s. Heb je meer vragen? Contacteer ons! Wij leggen alles met plezier voor je uit!
Bij animatie is er sprake van volledige of toegevoegde grafische elementen. Deze zijn analoog ontwikkeld, of digitaal ingevoegd en kunnen bestaan uit simpele vormen, tot complexe bewegende figuurtjes. Computerprogramma’s zoals After Effects zijn uiterst geschikt voor dergelijke grafische toevoegingen en video-effecten.
Video’s trekken altijd sneller de aandacht van mensen dan gewone statische beelden. Denk maar aan je eigen social media gedrag. Een videobeeld zal jouw aandacht langer trekken dan de zoveelste foto. Video is helemaal in! Aan ons dus om samen deze trend te volgen.
Video is een troef die we maar al te graag uitspelen. Visualstar gaat dan ook geen enkele uitdaging uit de weg! Contacteer ons en samen bekijken we wat we kunnen realiseren voor jouw bedrijf of merk.

klaar om jouw uitdaging met ons te delen?

neem contact met ons op!

loading...