klaar voor jouw gloednieuwe website?

Klaar om jouw digitale aanwezigheid te versterken? Visualstar helpt jou de eerste stappen te zetten in de digitale wereld. Samen bouwen we jouw nieuwe website. Volledig afgestemd op de noden en wensen van jouw bedrijf. Heb je al een website en kan deze snel een opknapbeurt gebruiken? Let’s talk!

hoe gaan we te werk?

stap 1
Intake gesprek.
Ons startpunt is het goed begrijpen van jouw organisatie en de doelstelling van jouw website. Zo start elk webtraject met een gesprek waarbij we van A tot Z aftoetsen wat jouw wensen zijn en waar je graag naartoe wil. Zo zitten we vanaf de start van onze samenwerking op dezelfde lijn.
stap 2
webdesign.
Het design proces van Visualstar is agile en creatief. Tijdens dit proces ontvang je als klant verschillende web mock-ups, waarna er telkens ruimte is voorzien voor feedback en vragen a.d.h.v. correctieronden. Het eindproduct van deze stap is een visuele representatie van hoe jouw website werkelijk uit zal zien.
stap 3
interactieve versie.
Let's go! De website van je dromen gaat in ontwikkeling. Het team van Visualstar start aan een online versie van het door jou goedgekeurde design.
stap 4
voorlopige oplevering.
Almost there! In deze fase zitten we samen en doorlopen we jouw gloednieuwe website. Dit is de finale correctieronde waardoor het project tot in de puntjes is uitgewerkt. Wij noteren nauwkeurig jouw feedback om tot de definitieve oplevering over te gaan.
stap 5
definitieve oplevering.
Wow wat een paretlje! De website is volledig getest op een correcte werking. Nog 1 druk op de start knop én... Jij start aan jouw succesverhaal.Wederom een website om fier op te zijn!

Een website voor jouw bedrijf.

Benieuwd naar de prijs voor een website?

onze kpi's.

tools die wij gebruiken.

klaar om jouw uitdaging met ons te delen?

neem contact met ons op!