klaar voor jouw gloednieuwe website?

Klaar om jouw digitale aanwezigheid te versterken? Visualstar helpt jou de eerste stappen te zetten in de digitale wereld. Samen bouwen we jouw nieuwe website. Volledig afgestemd op de noden en wensen van jouw bedrijf. Heb je al een website en kan deze snel een opknapbeurt gebruiken? Let’s talk!

hoe gaan we te werk?

stap 1
verkennend gesprek.
Ons startpunt is het goed begrijpen van jouw organisatie en de doelstelling van jouw website. Zo start elk webtraject met een gedachtewisseling waarbij we van A tot Z aftoetsen wat jouw wensen zijn en waar je graag naartoe wil. Tijdens dit gesprek leren wij jouw bedrijf echt fundamenteel kennen. Zo zitten we vanaf de start van onze samenwerking op dezelfde lijn.
stap 2
wireframe & mock-up.
Visualstar presenteert je graag jouw persoonlijke actieplan. Om jouw idee zo concreet mogelijk vorm te geven, werken we een visuele voorstelling uit. Bij Visualstar werken we graag transparant en geloven we in open communicatie. Je kan dus steeds feedback geven zodat het resultaat exact wordt wat jij voor ogen hebt. Het eindresultaat van deze stap is een visuele representatie van hoe jouw website eruit zal zien.
stap 3
eerste online versie.
Et voila, de website van je dromen kan nu ontwikkeld worden. Het team van Visualstar creëert nu een interactieve online versie van het door jou goedgekeurde design.
stap 4
voorlopige oplevering.
De website is bijna klaar, tijd voor de voorlopige oplevering! In deze fase zitten we samen en overlopen we jouw gloednieuwe website. Bij deze stap is enige flexibiliteit ingebouwd om op basis van jouw opmerkingen kleine wijzigingen door te voeren zodat jouw nieuwe website volledig tot in de puntjes is uitgewerkt. Wij noteren nauwkeurig jouw feedback om tot de definitieve oplevering over te gaan.
stap 5
definitieve oplevering.
Wanneer ons team jouw website volledig heeft getest op een correcte werking, en je helemaal tevreden bent, kan jouw nieuwe website live geplaatst worden. Wederom een website om fier op te zijn!

onze focus.

gebruiksvriendelijk

overzichtelijk

mobielvriendelijk

op jouw maat

technisch hoogstaand

wat extra termen en uitleg.

Tegenwoordig kan je websites niet meer wegdenken uit de marketingstrategie. Zorg dat je mee bent en benut deze kans optimaal. Word sneller gevonden via Google, vergroot jouw merkbekendheid of bereik een specifieke doelgroep. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat jij online records breekt.
Een CMS of contentmanagementsysteem maakt het mogelijk om makkelijker een website op te bouwen en te onderhouden. Gemachtigden kunnen via een account pagina’s aanpassen en content toevoegen in een gebruiksvriendelijke omgeving. Te vergelijken met een teksteditor. Een CMS zorgt voor een efficiënter website-onderhoud, zonder om de haverklap een programmeur te moeten inschakelen.

Ons team werkt voornamelijk met WordPress, het meest gebruikte CMS systeem ter wereld.
Bij webhosting wordt de data van jouw website geüpload naar een externe server, een opslagruimte vergelijkbaar met de harde schijf op jouw computer. Deze server blijft 24/7 actief en zorgt ervoor dat jouw website veilig online blijft staan.
Bij responsive design passen de beeld- en tekstelementen van je website zich aan aan de afmetingen van het toestel waarop ze worden getoond. Met de bedoeling om de leesbaarheid op elk platform in acht te houden. Op een smartphone zal de indeling zich bijvoorbeeld herschikken om beter te passen op een mobiel scherm met uitvergrote tekst, en worden elementen onder elkaar gezet die op een laptop naast elkaar kunnen staan.

Zo is de website gebruiksvriendelijk op zowel een kleine telefoon als een heel groot computerscherm.
Bij het bouwen van een website start je met het uitwerken van een algemene structuur. Deze uitwerking wordt vormgegeven in het grafische programma Adobe XD. Nog voor de visuele stijl is bepaald, kan er al een inhoudsverdeling worden gemaakt die dient als de ruggengraat van de finale website. Bij deze fase creëren we een wireframe.

Een volgende fase begint met het toevoegen van de inhoud. Via aangeleverde foto’s, een uitgewerkte stijl en uitgeschreven tekst bouwen we een visuele voorstelling die sterk aanleunt bij het eindresultaat: een mock-up. Wanneer die is goedgekeurd, kan de website geactiveerd worden.
Een domeinnaam is, zoals een adres, de woonplaats van jouw website. Die moet altijd op een uniek adres worden geregistreerd. Op het web zijn er verschillende diensten die een domeinnaam verkopen. Geregeld zit deze bij een standaard webhostingpakket bij.

Visualstar neemt het in orde brengen van een domeinnaam ook voor zijn rekening.

tools die wij gebruiken.

adobe XD

wordpress

elementor

hubspot

klaar om jouw uitdaging met ons te delen?

neem contact met ons op!

loading...